Känslan är nog lite vemodig fast jag bara är borta sex veckor...väskan är nu packad med det man tror sig behöva, vilket nog är en hel del.
Ikväll blir det middag med Dennis, Robin o hans flickvän, Fajita gratäng.
Start kl. 03.00 inatt och flyget iväg kl. 06.00, nu börjar det kännas aningen spännande ;)
Kommer att jobba på denna restaurang, Aizian restaurant, som dessutom är en Michelin-restaurang och min första praktikplats, hups, hur gick det nu såhär?!
Ikväll blir det middag med Dennis, Robin o hans flickvän, Fajita gratäng.
Start kl. 03.00 inatt och flyget iväg kl. 06.00, nu börjar det kännas aningen spännande ;)
Kommer att jobba på denna restaurang, Aizian restaurant, som dessutom är en Michelin-restaurang och min första praktikplats, hups, hur gick det nu såhär?!
Lycka till i Bilbao! Och vilken tur vi har som får en michelinkock i gänget! Ser fram emot flitiga uppdateringar så att vi får vara med på ett liiiitet hörn! Ha det gott 👍 😊 Lusse
SvaraRaderaTack Lusse, jag skall försöka mitt allra bästa!
SvaraRadera