tisdag 21 april 2015

Tjugoförsta...

Vaknade till strålande solsken :) dagen är räddad!

Hoppade på metron och sökte mor och far från hotellet, sedan åkte vi alla ut till Portugalete för att se var Nina och jag bor.

Vi tog en tur via begravningsplatsen ;) eftersom den är mycket speciell, och sedan gick vi ner mot "35-cents" färjan. På vägen ner blev det lite shopping på vägen.

Färjan tog oss över till Areeta där vi promenerade längs strandpromenaden som ni sett bilder av från tidigare... här några till ;)


Lite pintxos...såklart!







Mer än såhär kan man väl inte önska sig?

Då vi gick strandpromenaden, bort från Portugalete, blåste det rätt så kall vind, men när vi återvände kände man att vindarna blivit mycket varmare.
Dom har lovat 26 grader imorgon, det blir skönt!!





Vi åt på en restaurang i Portugalete innan vi återvände till centrum för att möta upp Sverigebesöket, sedan blev det en visit via mor och fars hotell i deras lobby!


Ja, så var dehär lediga dagarna slut och det är att återvända tillbaka till jobb imorgon, då blir det annan typ av bilder på bloggen!

Ha det gott, det har vi!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med besök Jeanette, här lyser också solen idag...våren kommer :) Hälsa så varmt ditt Sverige besök !

    SvaraRadera
  2. Fint väder o vackra vyer du får bjuda dina gäster på. Ni ser ut att njuta av dagarna ni har tillsammans. Skönt för dej att ha några lediga dagar innan tufft jobb igen vidtar i morgon. Men spännande o utmanande verkar det vara. Hälsa alla dina gäster! Ha en bra fortsättning! Kram

    SvaraRadera